Sunday, January 15, 2012

Tango Body Awareness - Romania Tour, March 1st - April 1st, 2012

Dragii nostri iubitori de frumos, arta, dans...

noi, Studio "Tango Nada Mas" Brasov, ne-am propus un 2012 cu cat mai multe momente frumoase impartasite alaturi de voi - cei care traiti si iubiti arta!

Asadar, avem pentru voi toti o surpriza pentru primavara 2012, un proiect elaborat si plin de descoperiri: Tango Body Awareness.

Invitatii nostri pentru acest eveniment sunt Marcela Trape si Mario Ferraro din Buenos Aires, Argentina.

Perioada de desfasurare: 01 martie - 01 aprilie 2012.

Marcela&Mario au mai vizitat Romania (Bucurestiul si Brasovul) in februarie 2012 si au fost foarte apreciati, in mod special pentru abordarea dansului pornind de la mecanica propriului corp, posibilitatile si limitarile lui... cu alte cuvinte, dansul pornind din interior si nu din exterior.


Marcela, pentru care anul acesta se implinesc 22 de ani de cand preda dansul in forme diferite (balet, dans contemporan, tango), este creatoarea metodei de organizare corporala "Body Awareness". Metoda vine ca o incununare a tuturor cursurilor cu oameni faimosi ai dansului: Alfredo Gurguel (Balet & Biomecanica), Monica Fraccia (Dans Contemporan), Cristina Branils (Dans Moderna), Susana Sperling (Dans Contemporan - "Release system"), Cristina Barnils (Dans Modern), Daniel Lepkof (Contact Improvisation), Alejandro Cervera (Ritmica & Compozitie), Trish Bauman (Coregrafie & Body-Mind Centering, Introducere in fundamentele metodei Bartenieff), Mark Haim (Tehnica in dansul contemporan), Adriana Barenstein (Dans & Teatru) etc.
Video cu Marcela:  Body Awareness presentation

Mario este dansator, profesor si coregraf de tango argentinian. Are multi ani de experienta si a invatat tango alaturi de profesori ca: Gustavo Naveira, Carlos Borquez (Tango y Teatro), Adrian Veredice y Alejandra Hobert, Facundo y Kely, Chicho y Eugenia, Sergio Notario y Alejandra Arrue etc. 
Mario a sustinut workshops de tango atat in Buenos Aires, cat si in Europa la festivaluri de mare amploare, dintre care amintim: Tango Alchemie 2009 in Praga, Tango Zurich, Tango in Berlin, Franta, Italia, Bulgaria, Festival Cambalache - Tango Dancer Teacher.

Mario&Marcela danseaza impreuna din 2007, combinand ingenios muzicalitatea si tehnica de tango stapanite de Mario, cu organizarea corporala propusa prin Body Awareness de Marcela.

Evenimentul este organizat in colaborare cu 2 scoli de tango din tara: Tango Feliz - Iasi, Tango Timisoara.

Astfel, cu sprijinul co-organizatorilor: Petru Mirel Grajdeanu (Iasi) si Maria Tirtea (Timisoara) proiectul se va desfasura in 3 orase din tara:
  • 01-04 martie - Iasi
  • 05-25 martie - Brasov
  • 29 martie-01 aprilie - Timisoara

Pregatiti-va de (re)descoperiri!

Cu drag,
Echipa Studio "Tango Nada Mas" - TanGo... with feeling!

Contact:
Doina: +40 723 593 693, doina@tangobrasov.ro
Corina: +40 729 123 555, corina@tangobrasov.roNo comments:

Post a Comment