Thursday, February 2, 2012

Studio "Tango Nada Mas" insemna pasiune pentru TANGO

Totul a inceput in 2008, cand Doina Enache a organizat primul festival international de tango in Romania - "Dracula's Tango Celebration", motivata fiind de dorinta de a dansa si acasa ceea ce ii devenise pasiune in U.S.A din 2005: tangoul argentinian. Despre Doina cititi aici.

In 2009, Doina a deschis la Brasov scoala de tango argentinian Studio "Tango Nada Mas", in colaborare cu Corina Raduta (www.tangobrasov.ro/despre-noi.html), continuand impreuna organizarea festivalului international anual - Transylvania Tango Fest (editiile 2009, 2010 si 2011) si a altor evenimente lunare cu profesori din tara si strainatate (www.tangobrasov.ro).

Prin evenimentele organizate pe parcursul acestor ani, Doina si Corina au dorit sa aduca un strop de bucurie brasovenilor si tuturor iubitorilor de frumos de pretutindeni, sa dezvolte, sa sustina si sa promoveze comunitatea romaneasca de tango argentinian.


Proiectul "Tango Body Awareness" se adreseaza si el tutoror celor care vor sa se redescopere si sa se reinventeze prin traire, muzica si constientizare.

Pentru a afla mai multe despre eveniment, va invitam sa explorati meniurile din dreapta paginii.

Asteptam cu mare drag sa ne cunoastem!

Echipa Studio "Tango Nada Mas" - TanGo with feeling!
Doina: +40 723 593 693, doina@tangobrasov.ro
Corina: +40 729 123 555, corina@tangobrasov.ro


No comments:

Post a Comment